Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Menu

Verzorgende IG Lelystad

Wil je echt gezien worden door het bedrijf waar je voor werkt? Wil jij werken in een kleinschalig team van zorgverleners in Lelystad en omgeving? Heb je behoefte aan meer rust tijdens huisbezoeken? Zoek dan niet verder! 

Zorg uit Handen is een thuiszorgorganisatie met oog voor medewerkers én cliënten. Bij ons word je gezien en ingezet op je kwaliteiten. 

Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar verzorgende en verplegende die zelfstandig kunnen werken en bereid zijn om samen knelpunten in de planning op te pakken. 

Verantwoordelijkheden 

Wat bied jij ons? 

 

 

Zorg uit Handen biedt: 

Ben jij een Verzorgende IG die graag mensen helpt in hun eigen thuisomgeving? Solliciteer nu en maak het verschil bij Zorg uit Handen B.V.! 

 

Sollicitatie richten aan: 

Bij interesse ontvangen wij graag z.s.m. je motivatie en cv. Je kunt deze sturen naar: [email protected]. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je bellen met 0527-205696. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.zorg-uithanden.nl