Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Menu

Zorgmanager Lelystad

Wil je echt gezien worden door het bedrijf waar je voor werkt? Wil jij werken in een kleinschalig team van zorgverleners in Lelystad en omgeving? Heb je behoefte aan meer rust tijdens huisbezoeken? Zoek dan niet verder! 

Zorg uit Handen is een thuiszorgorganisatie met oog voor medewerkers én cliënten. Bij ons word je gezien en ingezet op je kwaliteiten. 

Om een team op te starten in Lelystad en omgeving zijn we op zoek naar een zorgmanager die zelfstandig kan werken, meedraait in de routes en leidinggeeft aan het team. 

 

Verantwoordelijkheden 

 

Wat bied jij ons? 

 

 

Zorg uit Handen biedt: 

 

Wil jij een sleutelrol vervullen in een groeiend bedrijf dat zorg op maat biedt? Solliciteer nu als Zorgmanager bij Zorg uit Handen B.V. en maak het verschil! 

Sollicitatie richten aan: 

Bij interesse ontvangen wij graag z.s.m. je motivatie en cv. Je kunt deze sturen naar: [email protected]. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je bellen met 0527-205696. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.zorg-uithanden.nl